Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
Koşulsuz Sevgide ENGEL YOK YOGA VAR

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği binasında düzenlenen etkinliğe CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Sekreteri Hülya Dedeoğlu ile kadın kolları yönetim ve üyeleri, Didim Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ile gençlik kollarından gençler ve Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyesi engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. Yoga Eğitmeni Eda Taşkın eşliğinde yapılan yogada katılımcılar keyifli dakikalar geçirerek stres attı. Eğitmen Eda Taşkın, etkinliğin bir farkındalık çalışması olduğunu belirterek, “Tamamen koşulsuz sevginin, engelsiz bir yaşamın hakim olduğu bir hayat istiyoruz. Sevginin en saf halinin de engelli kardeşlerimizde olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu özel insanlarla birlikteyim. Bu etkinlikte onlarla olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

BİLGİLER
tarafından 27 Şubat 2020 - 13:06 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 212 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
Yorum yapın