DuyurularHaberler

Didim Kent Konseyi Yabancı Gönüllüler Çalışma Grubu Help-in Hands

Didim Kent Konseyi Yabancı Gönüllüler Çalışma Grubu Help-in Hands Didim ve Yöresi Engelliler Derneği için bir üniteye daha sponsor oldular.

Yaz boyuncu yapmış oldukları kermeslerden ve kendi aralarında yapmış oldukları bağışlardan elde ettikleri gelirle, konteynr ünitesinin kaynağını bizzat kendileri sağladılar.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri ALTINTAŞ yaptığı açıklamada; “her zaman yanımızda oldukları ve destekleri için Linn COLE ve grubuna teşekkür ediyorum.  Konteynr ünitesi için bir kez daha sponsor oldular. Grubu adına Linn COLE hanımefediye bir plaket takdim etmek istiyorum” dedi ve plaketi takdim etti.

Linn COLE ise grubu adına duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’ne yardım etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

DİYED ile Help-in Hands arasındaki işbirliğini yürütmeye devam edeceğiz” diyerek plaket için teşekkür etti.

652-1 652-3 652-5