1001 Sevgi GönüllüleriDuyurularHaberlerHızlı MenüManşet

DİLEK AYKAÇ

3 aralık 2014 Dünya Engelliler Günü akşamı düzenlemiş olduğumuz organizasyonda açık arttırmaya sunmuş olduğumuz Atatürk potresini 4250 TL vererek  Serbest  Mali Müşavir Dilek AYKAÇ hanım efendi almıştı. Dilek hanım derneğimizin sevgi gönüllüleri üyesi olup , etkinliklerimize ve çalışmalarımıza maddi ve manevi destek vermektedirler. Kendilerine derneğimiz için yapmış oldukları katkılara ve bizimle işbirliği içerisinde oldukları için  ofislerinde ziyaret edip teşekkür plaketini Dernek Başkanımız Bedri ALTINTAŞ takdim ettiler.

Desteklerin derneğimiz ve engelli bireylerimiz için tüm toplum kesimlerinin destek ve duyarlılıkla artarak sürmesini dileyerek engelli kardeşlerimize umut olan, derneğimize destek olup yine derneğimizle işbirliği içerisinde olan herkese teşekkürlerimi sunarım Başkan Bedri ALTINTAŞ

IMG-20150304-WA0005 IMG-20150304-WA0004