DuyurularFaaliyetlerimizHaberlerManşet

Doğa için Gençlik – Yeşil Toplum Harekette

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Gençlik Hareketlilik Programı çerçevesinde desteklenen “Youth for Nature – Green Society in Action, Doğa için Gençlik – Yeşil Toplum Harekette” isimli proje kapsamında.

15-26 Şubat 2015 tarihleri arasında Türkiye’de: Avrupalı gençler Didim’e gelerek Altınkum plajı, 3. koy , Orman Kampı kıyı temizliği  Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ile birlikte yapıldı.Önümüzdeki tarihte bafa kıyı temizliği yapılacaktır.

Kıyılardan temizliği sonrası toplanan materyallerden heykelini oluşturup plajın bir bölümüne konulacak ve yine aynı gün engelliler ile su altına dalış yapılarak atık malzemeler toplanacaktır.

Bugün Sistem jenerasyon Avrupalı gençlere dernek binamızda kahvaltı verdik .Derneğimizin bahçesini ve park alanının temizliği yapıldı daha sonrasında da Avrupalı gençler el sanatları gösterisi yaptılar .Dernek başkanımız bedri ALTINTAŞ Dernek binamızın ve parkımızın nasıl bu aşamaya geldiği ile ilgili bilgi verdi.bundan böle bu proje kapsamı içerisinde Didim engelliler Derneğimiz ve Sistem Jenerasyon Derneği arasında ortaklık anlaşması yapıldı.

Bundan sonraki zamanlar dada  uluslar arası çalışmamız devam edecek .

20150220_102749 20150220_102743 20150220_095939