HaberlerManşet

EMPATİ YAPMAMIZ LAZIM

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Dernek Başkanı Bedri Bey’in projeden bahsederken ‘3 Aralık’ın bir Didim’de milad olmasını’ istediğini söylediğini ifade ederek “Kısa vadede yapılacakları yapmamız noktasında bu tarihi bir milad olarak kabul etmek yanlış olmayacak.”dedi. Kaymakam Emiroğlu derneğin, yerel yönetimlerin ve devletin imkanlarının etkinlik çerçevesinde anlatıldığını belirterek “Bu çalışmalar yeter mi yetmiyor, empati yapmamız lazım. Bir uzvumuzun ne kadar önemli olduğunu anlamamız lazım.”dedi.

Bin bir Sevgi Gönüllüsü projesinin bin bir iyi insan olarak başladığını belirten Kaymakam Emiroğlu “Didim 1001 değil 10100 gönüllü çıkartır, ben buna inanıyorum. Ben bunu ilk Didim’e geldiğimde gördüm. Çünkü ilçemizde 6 tane hayırseverin okul yaptırmış. Bu gururla onurla bahsedebilecek bir durum, ben Didim’de görev yapma şansına eriştiğim için gururluyum, mutluyum. İnşallah sizlerle bu isimleri daha da çok arttıracağız.”dedi.

Konuşmasında Özel Didim Rehabilitasyon Merkezinin yanında bulunan alana engelliler için park yapılması konusuna da değinen Kaymakam Emiroğlu, bu parkında herkesin katkısıyla yapılarak hizmete açılacağına inandığını söyledi.