FaaliyetlerimizHaberler

İki Engelli Kardeşimiz Daha sosyal Hayata kovuştu

Geçtiğimiz günler de Didim Belediye Başkanımız Sayın Deniz ATABAY  ‘ın girişimiyle Altınkumda  ikamet eden hayır sever Hüseyin GENCER beyefendi Belediyemize akülü sandalye bağışında bulundu. Belediye Başkanımız  , Dernek başkanımız Bedri ALTINTAŞ la görüşerek akülü sandalyenin ihtiyaç sahibi olan engellimize ulaştırılmasını istedi. Didim Belediye Başkanımız Sayın Deniz ATABAY bu anlamlı bağışlarından ötürü Hüseyin GENCER beyefendiye özel olarak yazdığı teşekkür mektubunu  teslim ettik.

1001 sevgi gönüllülerimizle bir araya gelerek ihtiyaç sahibi olan 2 engellimize ; AKÜLÜ SANDALYEYİ %82 FİZİKSEL ENGELLİ HALİL İBRAHİM NADAS’A , YİNE DERNEĞİMİZDE KAYDI BULUNAN %80 FİZİKSEL ENGELLİ OĞUZHAN ER E AKÜLÜ MOTORLU BİSİKLETİNİ TESLİM ETTİK.

Başta Didim Belediye Başkanımız Sayın Deniz ATABAY ‘ a  nezdinde bu kıymetli işi gören Hüseyin GENCER beyefendiye Didim ve Yöresi Engelliler Derneği olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

20151104_145205 20151104_145149 20151104_145143 20151104_145135 20151104_145133