FaaliyetlerimizHaberler

Kuruluşumuzun 10.Yılı ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği olarak; Kuruluşumuzun 10.Yılı ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Kamacı 3 Restoran’ da dayanışma yemeği düzenledik. Etkinliğimize, Didim Kaymakamımız Sn. İskender Yönden ve Değerli Eşi, Garnizon Komutanımız Sn. Çetin Gülseven ve değerli Eşi, Belediye Başkanımız Sn. A. Deniz Atabay , Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Mustafa Dede ve Değerli Eşi , Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Halk eğitim Müdürümüz Nuri ÖNER ,Oda Başkanlarımız, 1001 Sevgi Gönüllülerimiz, Huzurevi Sakinlerimiz, Basın Emekçilerimiz, Engelli bireylerimiz ve aileleri katıldı. Gecemizde, Halk Eğitim Merkezi Öğretmenlerimizden Kadir Yılmaz Şefliğinde, engelli üyelerimizden oluşan Koro ekibimiz misafirlerimize mini Türk Halk Müziği konseri verdiler. Engelli bireylerimiz ve misafirlerimiz canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. DİYED olarak, Emeği ve yüreği ile yanımızda olan siz dostlarımızla birlikte attığımız her adımda daha da güçleniyoruz. Gecemize katılarak bizleri onurlandıran Başta Sn. Kaymakamımız İskender Yönden ve Değerli Eşi Ayşenur Yönden hanımefendiye sonrasında Sn. Garnizon Komutanımız Çetin Gülseven ve Değerli Eşi Şebnem Gülseven Hanımefendiye, Sn. Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay’a, Sn.Başsavcımız Mustafa Dede ve Değerli Eşi’ne , Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emel Tan ve ekibine , CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve ekibine, Genç Parti ilçe Başkanı Mustafa Göçer ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Özden Karaarslan ve ekibine, Vatan Partisi İlçe Başkanı Deniz Pekşen’e, Didim Halk Eğitim Merkezi Öğretmenimiz Kadir Yılmaz’a, Herdaim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e , Esnaf ve Sanaatkarları Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’na , Dimder’e , Akbük Cem Evi Başkanı ve Yönetim Kurulu’na, 1001 Sevgi Gönüllülerimiz ve Sevim Taşkın Hanımefendiye, Çamlık Mahalle Muhtarımız Mustafa Sülecik ‘e, Efeler Mahalle Muhtarı M.Emin Öztürk ‘e Hisar Mahallesi Muhtarımız Bahri Aşık’a, aynı gün etkinlikleri olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan Dahot ekibine, Huzurevi Sakinlerine,Her çabamızda yanımızda olan Basın mensubu arkadaşlarımıza , gecemize Katılım gösteren bu yazıda (affola) ismini unuttuğumuz hatırlayamadığımız konuklarımıza, engelli bireylerimiz ve fedakar ailelerine ve Tüm Didim Halkına göstermiş olduğunuz destek duyarlılık ve katılımlarınızdan dolayı şükranlarımızı sunarız. DİYED Yönetim Kurulu Adına Başkan Bedri ALTINTAŞ