PİKNİK ETKİNLİĞİMİZ

Bugün ilçemizde bir haftadir tatil amacıyla bulunan Aydin Engelliler Derneği üyeleri , Yalova Kiz Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ni Didim ve Yöresi Engelliler Derneği olarak Orman Kampında ağırladik. Misafirlerimiz; belediyemizin City Bus arabasi ile Didim turu yapip , hem piknik yaparak hemde denize girerek keyifli bir zaman geçirdiler . Derneğimizin bu organizasyonunda bize destek olan ve sayelerinde harika bir gün geçirmelerini sağlayan Sayin Belediye Başkanimiz Deniz Atabay’ a, Kültur ve Sosyal İşler Müdürümüz Sayın Naşit Oskay’ a göstermiş olduklari ilgi ve kusursuz hizmetleri için Orman Kampi Çalışanlarına Diyed olarak teşekkürlerimizi sunariz.